Verslag van het 35ste volleybaltoernooi Harttrimmers Leiden

Weergaven: 320


Tojina schoonmaakbedrijf

Zaterdag 15 april was sporthal de Does in Leiderdorp het domein van 12 harttrimverenigingen die voor de 35ste maal de sportieve strijd met elkaar aangingen.

Na een kort welkomstwoord door de voorzitter van de 50 jarige Leidse vereniging werd gestart met een warming up om de stramme en al wat oudere spieren enigszins los te maken voordat er serieus en verstandig aan de wedstrijden kon worden begonnen.
Zoals al vele jaren het geval is werd de warming up verzorgd door Nicolien v.d. Hoorn
Om half een was het dan zover en startte de eerste wedstrijden.
Helaas was al snel duidelijk dat ondanks het feit dat de de Leidse Harttrimmers met 2 teams waren vertegenwoordigd op hun eigen toernooi, zij zich niet konden gaan mengen in de strijd om de bovenste plaatsen.
Maar omdat ook favorieten uit vorige edities van het toernooi ditmaal ontbraken bleef het tot ver in de tweede ronde onduidelijk wie dit jaar met de allerhoogste eer zou gaan strijken.
Onder de toeziende ogen van de nieuwbakken wedstrijdleiding, Inge v.d. Peijl, Hans v.d. Graaf met ondersteuning van Cayley Blok verliep het geheel van een leien dakje. Chapeau.
Op de velden werd iedereen binnen de lijnen gehouden, op hun punten en fouten gewezen door een kwartet ervaren scheidsrechters waarvan van meet af aan duidelijk was dat met hen niet te spotten viel.
Jan van Hensbergen, Joost v.d. Muijsenberg, Tony Peters en Jan Rijskamp zijn dan ook zo’n beetje de vaste fluitisten tijdens dit toernooi.

Uiteindelijk kwam de navolgende uitslag uit de bus.

1.O.B.H.R.
2.Heartbeat
3.Hartenjagers
4.R.I.S.
5.Cardio Cracks
6.HT Delft
7.Haagsche Bluf
8.Phoenix
9.Harytslagen
10.Leiden Donderdag
11/12.Leiderdorp
11/12.Leiden woensdag

De mensen van de E.H.B.O. Lia van Wijk & Arie de Groot plakten zegge en schrijve 1 pleister!!!!!
Voor de rest hoefden zij gelukkig niet in actie te komen.

Uiteraard was het weer heel plezierig om te zien dat veel leden vroeg aanwezig waren om de zaal in te richten en na afloop alle attributen weer op te ruimen. Waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Na afloop was er nog ruimschoots tijd voor een hapje en een drankje op het zonovergoten terras van De Does, waarbij de bittergarnituur een aanrader is.

Van het evenement is een verslag gemaakt door Unity TV. Het betreft een sfeerimpressie met een aantal interviews met betrokkenen.
Binnenkort zal hier de link worden toegevoegd naar deze uitzending.

Na 3 jaar zonder toernooi smaakte dit naar meer en gaan we ervan uit dat ook volgend jaar het toernooi weer plaats vindt.

Met dank aan iedereen die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt .

De toernooi commissie
Lia van Wijk
John Erades
Peter v.d. Graaf
Louis Weyzig


‘t verfhuis frank Scheffer

Louis Weyzig • 17 april 2023


Previous Post

Next Post