0

In het kort

Weergaven: 1372

Processed with MOLDIV

De Harttrimclub Leiden traint hartpatiënten die hun conditie op peil willen houden onder medische begeleiding. Een keer per week wordt er getraind met een groep mensen van uw eigen niveau.

De Harttrimclub bestaat al sinds 1973. De leden vinden het prettig om samen met andere hartpatiënten onder begeleiding te sporten. Voor mensen met een hartprobleem is de angst groot dat bij inspanningen het probleem zich weer voordoet. Door begeleiding vermindert die angst. Bovendien is het opbouwen van je conditie in teamverband gemakkelijker dan alleen. Naast de trainingen zijn er ook nog verschillende activiteiten zoals volleybaltoernooien. Hoe groter onze vereniging wordt, hoe meer activiteiten er georganiseerd kunnen worden.

Lid worden van Harttrimmers Leiden en Omgeving is niet duur! De contributie bedraagt 18,- euro per maand. En als u aanvullend verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid krijgt u hiervan ook nog eens een gedeelte terug. In dat geval bent u dus zelfs voor minder dan € 18,- per maand lid.