Harttrimmers Leiden jubileum bijeenkomst 28 juni 2023

Weergaven: 351


Op woensdag 28 juni werd in de gymzaal van de Montessorischool aan de Lange Voort te Oegstgeest het 50 jarig jubileum gevierd van onze verenging.
Voor deze avond waren naast uiteraard alle huidige leden ook uitnodigingen uitgestuurd naar oud leden en voormalige spelleiders en medische begeleiders.
Bijna alle leden waren aanwezig en veel van de overige genodigden hadden de moeite genomen om het feestje luister bij te zetten.
Een en ander leidde tot het ophalen van veel herinneringen en de anekdotes volgden elkaar in rap tempo op.
Speciale gasten waren het erelid Aad Neuteboom, tot voor 2 jaar geleden de medische begeleider op de woensdagavond en ons lid van verdienste An Weber.
De avond werd begonnen met een mini volleybal toernooi. Dat werd gewonnen door het team van Aad Neuteboom (Hij is het nog niet verleerd en speelde als in zijn beste dagen).
Hierna was het tijd voor een hapje en een drankje. Gerda Mulder en haar twee dochters hadden zich veel moeite getroost om een geweldig buffet in elkaar te zetten.
Wij prijzen ons gelukkig met vrijwilligers die dit elke keer weer voor ons willen doen. Bovendien was het ook nog de verjaardag van Gerda. Waardoor het nog specialer was.

Tijdens de bijeenkomst werden Lia van Wijk en Nicolien v.d. Hoorn, respectievelijk medisch begeleider en sportleider benoemd tot erelid van de Harttrimmers leiden vanwege hu grote verdienste voor de verenging en dat gedurende vele jaren achtereen.
Harttrimmers bedankt de leden van de woensdag voor hun gastvrijheid en ook alle overige leden die hun steentje(s) hebben bijgedragen om deze avond tot een succes te maken.
Op naar de 60 jaar

Louis Weyzig • 29 juni 2023


Previous Post

Next Post