Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarstoernooi 2016 (verslag)

14 januari 2016 @ 19:30 - 21:30

Hits: 70

Op donderdagavond 14 januari werd het nieuwe jaar 2016 ingeluid met een toernooi waar al onze leden en begeleiders aan deel konden nemen.
Aansluitend werden de glazen geheven en geleegd op het nieuwe jaar. Ook stond er een overvloed aan lekkere hapjes klaar. Allemaal het werk van Gerda Mulder, waarvoor hulde en dank.
Naast de “gewone leden” waren er ook “bijzondere leden” In de personen van Pim Schreiner, erelid en An Weber, lid van verdienste.
De opkomst was buitengewoon groot. Bijna 40 leden waren aanwezig. Een aantal waar menige grote club jaloers op is tijdens dit soort evenementen.

Nicolien en Peter hadden een vijftal vrijwel gelijkwaardige teams geformeerd. Door de speeltijd beperkt te houden konden binnen de beschikbare tijd alle teams tegen elkaar uitkomen en was om 21.30 uur de winnaar bekend. Het altijd verrassende en sterke team B.

De voorzitter kon tijdens zijn toespraak (m.u.v. de staat waarin onze Leidse zaal verkeert) volstaan met louter positieve berichten. Geen dramatische ontwikkelingen in het ledenbestand gekoppeld aan een verstandig uitgaven beleid maakt dat de vereniging ook in 2015 er solide voorstond, wat ook geldt voor de toekomst.

De sport en medische begeleiders, die al jarenlang elke woensdag en donderdag trouw hun werk doen vormen de betrouwbare basis van de club. Ook voor evenementen buiten deze dagen om vinden ze altijd de tijd om mee te helpen.

In tegenstelling tot onze zaal in Oegstgeest, baart de toestand van de zaal aan de Corantijnstraat ons ernstige zorgen. De lekkages nemen een onrustbarende vorm aan en we kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat het onderhoud aan deze zaal niet de hoogste prioriteit heeft van de Gemeente Leiden.
In het voorjaar, als de contractverlengingen weer ter sprake komen, zullen we contact met de Gemeente opnemen of er elders in Leiden geen betere plek voor ons voorhanden  is.

Het buffet nodigde vervolgens uit en het duurde nog een paar gezellige uurtjes voordat iedereen weer weg was. Op naar 2016.

Voor foto’s van de avond klik hier.

 

Gegevens

Datum:
14 januari 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Harttrimmers Leiden e.o.
Telefoon:
071-5317110
E-mail:
info@harttrimmers.nl
Site:
www.harttrimmers.nl

Locatie

Corantijnstraat Leiden
Corantijnstraat 11
Leiden, zuid holland Nederland
+ Google Maps